Wat wij doen voor €675

Tarieven Charlotte's Law

Vanochtend las ik op FD.nl dat bij Hoyng Rokh Monegier de uurtarieven kunnen oplopen tot €675. Daar moeten we op dit moment bij Charlotte’s Law ongeveer een dag voor werken. Je kunt tenslotte niet alle uren doorberekenen. Wij doen dus iets fout. Nou ja, of heel erg goed, want we zijn in elk geval een stuk betaalbaarder. Wat kun je voor dat bedrag bij ons krijgen?

Algemene Voorwaarden €675,-

Algemenen Voorwaarden zijn bij ons mogelijk vanaf €480,- ex btw. Dat bedrag hanteren we voornamelijk voor fotografen en voor andere voorwaarden waarvan we inschatten dat we die binnen een redelijk aantal uur kunnen schrijven. Hoe ingewikkelder en/of uitgebreider de voorwaarden moeten zijn, hoe duurder ze zullen worden. Als ze heel snel af moeten gaat het tarief soms ook omhoog. Algemene voorwaarden voor €675 is dus niet onrealistisch.

Benelux Merk €655,-

Een Benelux Merk, ingeschreven voor 3 klassen, kost bij ons €655,- ex btw. Daar zit de afdracht aan het BBIE dus al in. Voor dat geld heb je voor 10 jaar lang een merk geregistreerd. Koopje!

VOF Overeenkomst €690,-

Een VOF Overeenkomst kunnen we meestal voor €690,- ex btw opstellen. Tja, je moet veel afspraken maken onderling. Als je daar bij aanvang van de VOF al niet uit komt, hoe moet dat dan als de samenwerking spaak loopt? De meeste tijd zit meestal in de voorbereiding en voorbereidende gesprekken en daarna het in elkaar zetten van de puzzel, want alles moet nog steeds wel kloppen natuurlijk.

2x een eenvoudig contract €780,-

Tsja, voor de prijs van één contract (€390 ex btw), heb je bij Hoyng net je jas opgehangen en wacht je op de koffie. Hier hebben we dan al een heel contract doorgesproken en voor je opgesteld. Ben je bereid een paar tientjes meer te betalen dan het uurtarief bij Hoyng, krijg je van ons zelfs twee contracten. Het is hier net een Tell Sell reclame. Wel binnen 5 minuten bellen, anders zijn de contracten al op. Oh nee…

Meer weten over onze tarieven van dit moment? Bekijk de tarieven.

Citaat uit het artikel op FD.nl:
“In het geruchtencircuit wordt Hoyng wel de best verdienende advocaat van Nederland genoemd. Dat is zeker niet juist, zegt hij. Hij kent zelf minstens één grotere verdiener. Maar hij ontkent niet dat er goed wordt verdiend bij zijn kantoor, met uurtarieven die oplopen tot € 675 per uur. ‘Geld speelt bij mij overigens geen rol. Er zijn advocaten die hun succes en kwaliteit afmeten aan wat ze verdienen. Ridicuul.’”

Willem Hoyng zegt zelf dagelijks van 05:00 tot 21:00uur te werken. Hij woont in Frankrijk, waar hij op vrijdagavond naartoe vliegt. Op dinsdagochtend neemt hij de eerste vlucht weer terug, zodat hij om 08:30u weer op kantoor is, lezen we in het FD. Gelukkig ontbijt hij in het weekend wel nog met zijn vrouw, om 10:00u ’s ochtends.