Recensie: Death to the Stock Photo Premium

Is Death to the Stock Photo Premium $15 waard?

Bij blogs willen we natuurlijk graag mooi beeld. Schijnt er voor te zorgen dat mensen de blogs beter lezen. Dus zoeken we mooie plaatjes. Daar zijn talloze bronnen voor. Een van die bronnen is Death to the Stock Photo. Deels kun je daar gratis foto’s krijgen en deels betaald via een Premium abonnement. Wat dat abonnement inhoudt, weet niemand. Dus probeerde ik het uit.

Is het $15,- per maand waard?

Ik heb natuurlijk weer te lang staan twijfelen. Te lang gedacht dat het toch niets waard zou zijn. Dus kon ik niet meer voor $10,- per maand gebruik maken van het Premium abonnement. Nu kost het me $15,- per maand. Is het premium abonnement van Death to the Stock Photo dat waard?

Elke maand een set foto’s

Death to the Stock Photo deelt elke maand al een gratis set foto’s uit, als je daar per e-mail op geabonneerd bent. Het abonnement geeft je een extra set voor die $15,-. En je krijgt toegang tot het archief aan foto’s. Als je Death to the Stockphoto pas later ontdekt hebt, kun je op deze manier toch nog bij een paar waardevolle oude foto’s.

Is Death to the Stock Photo Premium $15 waard?

Niet voor elke blogger

Het hangt erg van je onderwerp af of je Death to the Stock Photo goed voor je blog kunt gebruiken. Er zijn een paar handige sets voor de zakelijke blogger. Verder veel foto’s van reizen, natuur en steden. Tussendoor wat series over mensen, zoals een schilder, gitarist, motorrijder, ‘bedroom producer’, sporters en een hoop horeca foto’s.

Neem een abonnement voor een maand

Het beste advies? Neem niet een abonnement voor lange tijd, maar neem elk jaar eens een abonnement voor een of twee maanden. Je kunt dan de sets downloaden die voor jou wel relevant zijn. Na de tweede maand kreeg ik overigens nog ‘gratis desktop afbeeldingen’. Maar veel meer dan een foto met wat tekst erop, die je zelf ook met Canva zou kunnen maken.