De 6 leukste Nespresso parodieën

Nespresso Parodie

Nespresso. Of eigenlijk: Nepspresso. Het is wat ik op kantoor drink. Lekker en snel. Misschien niet de beste koffie, maar ik heb geen tijd om steeds minuten aan een kopje koffie te besteden. Laat staan als er iemand op bezoek komt, zoals een klant of partner. De koffie moet goed zijn, maar ook snel. Dus serveer ik Ne(p)spresso.
En tsja, als George het goed genoeg vindt… Daarom hier de leukste parodieën op Nespresso reclames.

Intense Nespresso

Hoe smaakt jouw koffie?

(N)espresso Club

Geen idee wat ze zeggen. Iets met een gratis machine en vast ook iets over thuisbezorging.

You are talking about Nespresso, right?

Koffie in de lerarenkamer…

Oploskoffie, what else?

George, drink jij nou oploskoffie?

Parodie tegen uitbuiting van koffieboeren

Penelope Cruz zorgt voor werkstaking bij Jimmy Kimmel

Okay, geen parodie, maar wel grappig, toch? Deze koffie wordt volgens mij in Nederland niet verkocht. Zal wel voor de Amerikaanse markt gemaakt zijn, zodat ze daar grote koppie koffie kunnen drinken. Drip Coffee is daar nog steeds populairder dan een gewone espresso. (Ja, warme melk met espresso, dat drinken ze er wel)