#tegendebakker

#tegendebakker

Soms wordt er erg veel verwacht van een ondernemer. Vooral wanneer de ondernemer een dienstverlener is, unieke producten verkoopt of alles op maat maakt. Kopers, vaak zelf ook ondernemers, uit een andere branche, begrijpen het probleem vaak niet. Waarom moet iets zo duur zijn of waarom duurt het zo lang om iets te leveren? Op Twitter daarom nu de hashtag #tegendebakker. Want, zou je dit in dezelfde situatie tegen de bakker zeggen?

“Komt u voor ons een bakdemonstratie geven? De luisteraars komen uit heel Nederlands. Het is echt uw doelgroep. Het is voor mensen met een laag inkomen, dus we kunnen u niet voor de presentatie betalen.” #tegendebakker

Zo begon het

Tegen Juristen

De rechtszaak

Tegen Fotografen

Zelfs #tegendebakker

Brutale Bloggers

Over kwaliteit valt niet te twisten

Vies hè

Het neefje van Ome Henk

Oneerlijk oversteken

#tegendebakker in de media